Μετά το μικρό διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων σε Nations League (και σε φιλικά), για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ένα πρόγραμμα-καταιγίδα, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Η αρχή γίνεται κόντρα σε Ατρόμητο για τη Super League και Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει πως οι Μπρούμα και Μασούρας κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι, τουλάχιστον για να προλάβουν το ματς με τη γαλλική ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι και βέβαιο πως θα συμβεί. Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τα εναλλακτικά του πλάνα, αυτά που θέλουν τους Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς να παίρνουν θέση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αν και προηγείται το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες και άπαντες στον Πειραιά θα πουν ότι είναι αυτό που προέχει, ο 50χρονος τεχνικός θα ήθελε να κάνει… ποδαρικό με το δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μάλιστα, σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ θεωρεί ότι με τον Γάλλο σταρ και τον Σέρβο εξτρέμ θα καταφέρει να πλήξει από τα πλάγια τους Μασσαλούς, όπως συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι τους κόντρα στη Σεντ Ετιέν για τα Ligue 1.

Για τον Μαρτίνς υπάρχει και η λύση του Σουντανί, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα και έδειξε σε καλή κατάσταση στα φιλικά με Χανιά και Λεβαδειακό. Ωστόσο, η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού τον φέρνει -προς το παρόν τουλάχιστον- πίσω σε σχέση με άλλες επιλογές.