Πολύ σημαντική αλλά και δίκαιη ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν νομίζω πως ήταν καλύτερος. Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μας πίεσε τόσο πολύ. Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες, απλά μας έβαλε ένα γκολ και μας αποσυντόνισε και αυτό ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και αντιδράσαμε. Νικήσαμε δίκαια. Πετύχαμε τα δύο γκολ και είχαμε διπλό όφελος, γιατί μειώσαμε στον έναν βαθμό. Μειώσαμε τη διαφορά, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Απλά πετύχαμε μια σημαντική νίκη».

Μαρίνος: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση το γκολ του Μιραλάς, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι για την ανατροπή και με τη βοήθεια και του κόσμου τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα. Αυτή η νίκη μάς δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Πλεσί: «Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δείξαμε πάθος και ψυχή. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έναν δυνατό αντίπαλο. Όμως καταφέραμε και ανατρέψαμε το σκορ».

Πηγή: gazzetta