Την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα και να καταφέρει να αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα της Ρόμα εξέφρασε ο Κέβιν Στρούτμαν, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα θέλει να αναρρώσει ο Κέβιν Στρούτμαν, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς του, και να αγωνιστεί με την Ρόμα στο Champions League.

Αυτό δήλωσε ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στη φετινή πορεία που έχουν πραγματοποιήσει οι Ρωμαίοι στο ιταλικό πρωτάθλημα,.

«Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στην ζωή. Φυσικά και δεν μου αρέσει ότι πρέπει να μην παίξω την υπόλοιπη σεζόν και στο Μουντιάλ. Όμως, σκέφτομαι μόνο το να αναρρώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πάω πίσω στο γήπεδο», τόνισε ο διεθνής άσος και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω το πότε θα είμαι πίσω, αλλά ελπίζω να είναι σύντομα. Όμως, εν τω μεταξύ, απολαμβάνω την υποστήριξη από τους φιλάθλους της Ρόμα. Είναι απίστευτοι».

Ο 24χρονος χαφ κατέληξε: «Είμαστε πραγματικά δυνατοί αυτή την στιγμή. Θέλω να γυρίσω σύντομα και να παίξω στο Champions League. Λυπάμαι για τον τραυματισμό, αλλά πολλοί παίκτες έχουν πάθει το ίδιο».

Πηγή: sport-fm.gr