Ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν δίνει τη Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται κόντρα στον ΟΦΗ να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτήν την προσπάθεια οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν θα είναι μόνοι τους αφού οι φίλοι του συλλόγου αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στη Λεωφόρο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μέσω επίσημης ανακοίνωσης καλούν τους «πράσινους» οπαδούς να είναι θερμοί αλλά και προσεκτικοί και κόσμιοι στη συμπεριφορά τους. Άλλωστε, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο ακολουθούν επίσημα καθοριστικά ματς, εκείνα των πλέι οφ και το μόνο που δεν θα ήθελαν οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι να αναγκαστεί η ομάδα να δώσει κάποιον αγώνα χωρίς κόσμο.

Με αφορμή, λοιπόν, τα παραπάνω ο Παναθηναϊκός απευθύνει στους φιλάθλους το παρακάτω μήνυμα:

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την προσεχή Τετάρτη η ομάδα μας καλείται να κάνει το επόμενο βήμα και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, να δημιουργήστε τη γνωστή καυτή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γεμίζουμε τις κερκίδες, φωνάζουμε για το τριφύλλι, αλλά πάνω απ’ όλα προστατεύουμε το σπίτι μας εν όψει και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ. Τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει δύναμη από τον κόσμο του και τον θέλει πάντα δίπλα του».

Πηγή: Sport-fm.gr