Αθλητικό υπερθέαμα από τις καλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Formula 1 και τένις, έρχονται αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV.

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας κυριαρχεί το σούπερ ντέρμπι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, που θα μεταδοθεί live την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 19.00, στο OTE SPORT 1HD.

Ξεχωρίζουν ακόμη τα σούπερ ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη των πρωταθλητών, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 29 Μαρτίου 19.30, ΟΤΕ SPORT 1HD), Λίβερπουλ-Τότεναμ (Κυριακή 30 Μαρτίου 18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 29 Μαρτίου 17.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Νάπολι-Γιουβέντους (Κυριακή 30 Μαρτίου 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD).

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν ακόμη τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Γαλλίας, τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores, αλλά και τις κόντρες των άσσων του ΝΒΑ για την είσοδο στα playoff και των ταλέντων του αμερικανικού μπάσκετ για τον τίτλο του ΝCAA.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν το Grand Prix της Formula 1 από τη Μαλαισία στο OTE SPORT 1HD, ενώ οι λάτρεις του τένις δεν πρέπει να χάσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του Sony Open στο Μαϊάμι για το ATP World Tour Masters 1000 στο OTE SPORT 2HD.