Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες- ενδεικτικό της βαθιάς του ενημέρωσης- στους Πειραιώτες.

Από τις μεταγραφές που έκαναν, μέχρι ποιοί παίκτες έφυγαν και πόσοι από αυτούς έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ:

Σήμερα οι συμπαίκτες μου ετοιμάστηκαν για το ταξίδι στην Αθήνα. Εγώ δεν μπορώ να τους ακολουθήσω, επομένως θα μείνω στο Μάντσεστερ και θα τους στηρίζω από το σπίτι.

Όπως γνωρίζετε, από τη στιγμή που έπαιξα στους ομίλους με την Τσέλσι δεν έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω στην ίδια διοργάνωση με τη νέα μου ομάδα.

Λυπάμαι πολύ, γιατί τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ιδιαίτερα. Κρατώ τις καλές αναμνήσεις από αυτή τη διοργάνωση που είχα τη δυνατότητα να κατακτήσω πριν δύο χρόνια.

Έχω αντιληφθεί ότι οι συμπαίκτες μου είναι ενθουσιασμένοι στην ιδέα να προχωρήσουν. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα υποστηρίζω τη Γιουνάιτεντ από εδώ σαν ακόμη ένας οπαδός.

Στο Καραϊσκάκη η ομάδα θα αντιμετωπίσει έναν σκληρό αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Ο Μήτρογλου- ο πρώτος σκόρερ τους- και ο Βάις έφυγαν από την ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά απέκτησαν δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές τον Βαλντές και τον Πέρες.

Ο Ολυμπιακός έχει ισπανική γεύση με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν όπως οι: Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Τσόρι Ντομίνγκες, Φουστέρ και Κάμπελ.

Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό του τιμ, όπου προπονητής είναι ο Μίτσελ, με τον οποίο είχα δουλέψει στις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα δαγκώνω τα νύχια μου από αγωνία όταν θα παρακολουθώ τον αγώνα. Νιώθω το ίδιο με εσάς. Έχουμε αναπτερωμένο ηθικό μετά τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας.

Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τον Ρούνεϊ, μετά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του και ήταν πολύ χαρούμενος.

Το άξιζε, διότι είναι ένας παίκτης σύμβολο για την ομάδα και είναι τιμή να τον έχω μαζί μου. Προσωπικά για μένα, μετά από πέντε παιχνίδια νιώθω ότι κατανοώ όλο και περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως με μια ομάδα με τέτοια ποιότητα τα πάντα είναι πιο εύκολα.

Πηγή: england365.gr