Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή από χθες (23/1) και ενώ πλησιάζει το πολύ δύσκολο ματς του Σαββάτου (25/1, 17:15) με τον Ατρόμητο. Είναι αρκετά πιθανό οι Ηπειρώτες να πάνε με υπηρεσιακό τεχνικό, δηλαδή με τον κ. Γεωργουλόπουλο, στο Περιστέρι, τη στιγμή που τρία ονόματα έχουν ξεχωρίσει για τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο πρώτος που έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, καθώς έκανε πολύ καλή δουλειά την περυσινή σεζόν και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ωστόσο, το «διαζύγιο» δεν ήρθε με τον καλύτερο τρόπο και δεν το ξεχνάει καμία από τις δύο πλευρές, αλλά ο κόσμος της ομάδας τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πιέζει με τον τρόπο του.
Ο 41χρονος τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν και αποχώρησε από την Ταβρίγια.

Πρόσφατα, σε δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ερωτηθείς αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΣ, απάντησε:
«Κατά τη διάρκεια που ήμουν στην Ουκρανία, είχαν γραφτεί πολλά πράγματα. Ο ΠΑΣ έχει πολύ καλή ομάδα, έναν πολύ καλό προπονητή και αυτές οι ερωτήσεις μόνο προβλήματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν. Δεν θέλω κάτι τέτοιο, αφού είναι η πρώτη ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ ως πρώτος προπονητής και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλο αυτό το διάστημα άκουγα να μου χρεώνουν κάποια πράγματα. Δεν θέλησα να μιλήσω, αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή. Εξακολουθώ να σέβομαι τον κ. Χριστοβασίλη, τον κόσμο του ΠΑΣ και την ομάδα γενικότερα».

Από εκεί και πέρα τα άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι του Γιάννη Πετράκη και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Πρόκειται για δύο τεχνικούς με τον προφίλ που θέλει ο Γιώργος Χριστοβασίλης και είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου.

Πρόσφατα, έμειναν χωρίς ομάδα με τον πρώτο να λύνει τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη και τον δεύτερο να αποχωρεί από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τη Νέα Σαλαμίνα.

Επιπλέον, ακούγονται και τα ονόματα των Αναστασιάδη, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2011-12, Δερμιτζάκη, Χατζηνικολάου και Κωστένογλου.

*«Κλεισμένος» είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 24χρονος αμυντικός χαφ, Στέλιος Μαραγκός, οποίος έπαιζε στην ΑΕΚ Λάρνακας και έφυγε για προσωπικούς λόγους.

Πηγή: sport-fm.gr