Στο παιχνίδι για το κύπελλο Ιταλίας μεταξύ της Ρόμα και της Γιουβέντους, δεν έλειψαν και τα… παρατράγουδα που όπως πάντα συνηθίζονται σε τέτοιους αγώνες.

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι και εκτός γηπέδου, όταν και καταγράφηκε το πιο σοβαρό περιστατικό με δυο οπαδούς της Γιουβέντους να καταλήγουν στο νοσοκομείο μαχαιρωμένοι από τους αντίπαλους χούλιγκαν.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός και οι δυο φίλαθλοι μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκαν από το ιατρικό προσωπικό, έφυγαν από το νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν οι φίλαθλοι της Γιουβέντους που δημιούργησαν επεισόδια στο βόρειο πέταλο του γηπέδου, πετώντας φωτοβολίδες και καπνογόνα, ενώ κάποιοι από τους 2000 συνολικά «μπιανκονέρι» επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους οπαδούς της Ρόμα.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και δεν υπήρξε συνέχεια, ενώ με το τέλος του αγώνα και εκτός γηπέδου συνεχίστηκαν τα επεισόδια που δεν είχαν όμως μεγάλη έκταση, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα υπήρξε και ένας τραυματισμένος αστυνομικός από ένα βεγγαλικό που του έριξαν οι θερμοκέφαλοι οπαδοί.