Μετά τη φιέστα στο «ΟΑΚΑ», οι «συνήθεις ύποπτοι» των γλεντιών αυτήν την περίοδο, επέλεξαν το «Poseidonio» και τον Πάνο Κιάμο, ώστε να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία ιδιαίτερη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την κακή πορεία στην Ευρωλίγκα και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό. Οι βασικοί συντελεστές της επιτυχίας ξεφάντωσαν με τις επιτυχίες του Έλληνα ερμηνευτή.
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν τα κεντρικά πρόσωπα από πλευράς παικτών του Παναθηναϊκού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι περιπτώσεις των συμβολαίων τους είναι οι πιο δύσκολες προς… ανανέωση.

Ο Λαρισαίος γκαρντ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά δεν έκρυψε πως τον χαροποίησε η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είναι πολλά τα συμβόλαια που πρέπει να ανανεωθούν. Ο κόουτς είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, είναι 11 χρόνια στην ομάδα και αυτό λέει πολλά. Νομίζω πως αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι για την ομάδα. Όσο για το δικό μου θέμα, δεν ξέρω πότε θα τελειώσει».
Από την πλευρά του, ο Λιθουανός πλέι μέικερ, τόνισε: «Δεν είναι δικό μου ζήτημα. Έχουμε μια οψιόν στο συμβόλαιό μου (σ.σ μπορεί να το σπάσει ο Παναθηναϊκός ως τις 20 Ιουνίου). Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα… Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει και να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Να περάσει πρώτα το καλοκαίρι και βλέπουμε».

Πηγή: Sport-fm