Νωρίτερα ήρθαν τα Χριστούγεννα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους έκανε τον μποναμά με ένα νέο συμβόλαιο με τον Κώστα Μήτρογλου!

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε τη νέα συνεργασία του η οποία έχει ισχύ μέχρι το 2017!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Φυσικά, αυτό το συμβόλαιο, εμπεριέχει καλύτερους όρους και αποδοχές για τον “Μητρογκόλ” ο οποίος διανύει φέτος την καλύτερη περίοδο της καριέρα του.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι -με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη- η νέα συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης!

Αυτό σημαίνει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό για να αποκτήσει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ερυθρολεύκων.

Πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι η διοίκηση των Πειραιωτών σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη.

Εάν κάποια ομάδα κινηθεί επίσημα και καταθέσει πρόταση η οποία είναι αντάξια της ποδοσφαιρικής αξίας του Μήτρογλου και η προοπτική της δελεάζει τον ποδοσφαιριστή, τότε ο Ολυμπιακός θα δώσει την συγκατάθεσή του για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή πρόκειται για μια -έμμεση- επιβεβαίωση του Πιέρ Ισά. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, παλιότερα, είχε επισημάνει ότι ο ταλαντούχος επιθετικός δεν πρόκειται να αποχωριστεί τα… ερυθρόλευκα, τουλάχιστον στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απαντώντας έτσι στις μεγάλες φήμες που υπήρχαν για ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν», ανέφερε -αρχικά- ο Μήτρογλου ο οποίος συνέχισε:

«Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ», κατέληξε.