Μια πολύ καλή ομάδα την οποία γνωρίζουμε καλά από τις αναμετρήσεις που έδωσε με τον Ολυμπιακό είναι η Μπενφίκα, κατά τον Λούκας.

Για τον επόμενο γύρο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε πως είναι δύσκολη αντίπαλος η Τότεναμ, αλλά και πως τα «σπιρούνια» δεν έχουν ξεχάσει τα περσινά ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά ο Λούκας δήλωσε:

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι γνώριμη σε εμάς καθώς την έχουμε δει πρόσφατα απέναντι στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου, ενώ θέλουμε να προκριθούμε και στους 16 του Europa League.

Αν περάσουμε τη Μπενφίκα έχουμε ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση είτε με τη Ντίπρνο που έχει πολύ καλούς Ουκρανούς παίκτες, είτε με την Τότεναμ, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και οι Άγγλοι θυμόνται καλά από πέρυσι πόσο καλή ομάδα είναι και ο ΠΑΟΚ.

Θα προτιμούσα να γίνει το δεύτερο ματς στην Τούμπα, αλλά είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα ασφαλείας και την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr