Πιθανή φαντάζει η διακοπή της ποδοσφαιρικής δράσης στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας, έπειτα από την εκδήλωση της στάσης που πρόκειται να κρατήσουν οι επαγγελματίες αθλητές του αθλήματος, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠ ζητά τη διακοπή της δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα επηρεαστούν η Super League 1 και η Super League 2, με τα πλέι οφ της κορυφαίας κατηγορίας να έχουν ήδη ορίσει ημερομηνίες και ώρες για τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει:

«Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας».