Δύο διαφορετικές «ενδεκάδες» αποτελούμενες από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από ιταλικούς συλλόγους τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρνει στην επιφάνεια η «Gazzetta dello Sport».

Στους καλύτερους είναι ο Αργεντινός επιθετικός της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, και ο συμπατριώτης του φορ της Γιουβέντους, Κάρλος Τέβες. Στους κορυφαίους είναι και πέντε παίκτες της Ρόμα, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το «δέκα στα δέκα» στους πρώτους αγώνες της Serie A.

Στον αντίποδα, ο Αλεσάντρο Μάτρι της Μίλαν και ο Ισάκ Μπελφοντίλ ανήκουν στις απογοητεύσεις μέχρι στιγμής του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Φραντσέσκο Λόντι της Τζένοα και τον Αντέμ Λιάϊτς της Ρόμα.

Η κορυφαία ενδεκάδα: Ντε Σάνκτις (Ρόμα), Μαϊκόν (Ρόμα), Μπενάτια (Ρόμα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Βρσαλίκο (Τζένοα), Καγεχόν (Νάπολι), Στρούτμαν (Ρόμα), Κακά (Μίλαν), Ζερβίνιο (Ρόμα), Τέβες (Γιουβέντους) και Ιγκουαΐν (Νάπολι).

Η χειρότερη ενδεκάδα: Παντέλι (Τορίνο), Ουάλας (Ίντερ), Φελίπε (Πάρμα), Νοβαρέτι (Λάτσιο), Ζίγκλερ (Σασουόλο), Σελότο (Σασουόλο), Λόντι (Τζένοα), Μπελφοντίλ (Ίντερ), Μάτρι (Μίλαν) και Λιάϊτς (Ρόμα).

Πηγή: sport-fm.gr