Γιουβέντους και Νάπολι απέχουν τρεις βαθμούς από τη Ρόμα, αλλά για να συνεχίσουν το κυνήγι της πρωτοπόρου χρειάζονται αμφότερες τη νίκη στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» μετά το 2-2 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσουν μέχρι τέλους τη μάχη πρόκρισης στους «16» του Champions League. Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βούτσινιτς, Λιχτστάινερ και Πέπε.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 3-2 επί της Μαρσέιγ βρίσκονται πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στους Ζουνίγκα, Μπρίτο και Μέστο.

Η Ρόμα, που άφησε τους πρώτους της βαθμούς μετά από 10/10 στο Τορίνο, υποδέχεται τη Σασουόλο με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι των… δεύτερων.

Οι τραυματίες Τότι, Ντέστρο και Ζερβίνιο, μαζί με τον τιμωρημένο Μπενατιά θα λείψουν από τους «τζιαλορόσι» του Ρούντι Γκαρσία.

Η Μίλαν, που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στον απόηχο της ήττας με 3-1 από την Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στη Βερόνα από την Κιέβο έχοντας και πάλι πολλές απουσίες.

Ο τιμωρημένος Μπαλοτέλι και οι τραυματίες Ελ Σαράουι, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε, Αμέλια και Νοτσερίνο είναι στο απουσιολόγιο του Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος αμφισβητείται έντονα.

Η τέταρτη Ίντερ φιλοξενεί τη Λιβόρνο έχοντας και πάλι ένα βουνό αγωνιστικά προβλήματα. Ο Βάλτερ Ματσάρι καταστρώνει τα πλάνα το χωρίς Κίβου, Μιλίτο, Σάμουελ, Ικάρντι, Ζόναταν και Ζεσούς.

Το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος

Σάββατο 7/11
Κατάνια – Ουντινέζε 19:00
Ίντερ – Λιβόρνο 21:45

Κυριακή 8/11
Τζένοα – Βερόνα 13:30
Αταλάντα – Μπολόνια 16:00
Κάλιαρι – Τορίνο 16:00
Κιέβο – Μίλαν 16:00
Πάρμα – Λάτσιο 16:00
Ρόμα – Σασουόλο 16:00
Φιορεντίνα – Σαμπντόρια 21:45
Γιουβέντους – Νάπολι 21:45

Πηγή: sport-fm.gr