Στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό. Το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι ολίγον τι… μπερδεμένο, μια και από τη μια υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα και με τον τρόπο, τον οποίο ήρθε, ενώ από την άλλη επικρατεί ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε, ξανά, να τονώσει το ηθικό των παικτών του και τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τους το εν λόγω ματς.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το πάθος», είπε, αρχικά, ο «Ολλανδός» για να συνεχίσει:

«Αφήνουμε πίσω μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα κερδίζουμε αλλά όταν δεν έρχεται το γκολ πρέπει να προσέχουμε τουλάχιστον να μην τα χάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr