Για πρώτη φορά μετά το 2017 ο Παναθηναϊκός αναμένεται να περάσει με άριστα το θέμα της αδειοδότησης.

Τις τελευταίες μέρες οι πράσινοι κινούνται για να καταλήξουν σε συμφωνία με την UEFA και να άρει αυτή τον αποκλεισμό από τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, φυσικά, θα πρέπει η ΠΑΕ να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν και υπάρχει αισιοδοξία ότι όντως όλα θα πάνε καλά.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει με -6 τη σεζόν 2018-19 αφού η ΠΑΕ δεν είχε πάρει άδεια, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης, ενώ η σεζόν 2019-20 άρχισε με πρόστιμο 20.000 ευρώ αφού δεν είχε εγκριθεί το πλάνο βιωσιμότητας που είχε παρουσιαστεί.

Τώρα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του gazzetta.gr, στο τριφύλλι πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με την αδειοδότηση, αφού ο Παναθηναϊκός έχει διακανονισμένες όλες τις οφειλές σε βάθος τριετίας και τα χρέη θα πέσουν στα 14 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν, με την κατάσταση να είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Αν όντως πάνε όλα καλά με την αδειοδότηση στην Ελλάδα, θα δικαιολογείται το να υπάρχει αισιοδοξία, έστω όχι μεγάλη, και για την Ευρώπη.