Ο Άρης προηγήθηκε στην Τρίπολη αλλά σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς δεν νίκησε.

Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν έχουν πάρει τρίποντο μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης από τις 20 Οκτωβρίου, μπήκαν όπως έπρεπε στο παιχνίδι, πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Βέλεθ από κοντά, μετά την προβολή του Ρόουζ στο κόρνερ του Φετφατζίδη. Ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έδειχνε να ψάχνει και δεύτερο γκολ, αλλά τελικά ήρθε, από το πουθενά, το… πρώτο του Αστέρα.

Στο 26′ Ο Τασουλής σέντραρε και η μπάλα τελικά, έπειτα από κόντρα, κατέληξε στον Φερνάντες, ο οποίος σούταρε για το 1-1.΄Εξέλιξη που έδωσε… θάρρος στους γηπεδούχους, οι οποίοι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο.

Η ομάδα της Τρίπολης πατούσε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 25λεπτο και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν, προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλό, αφού οι γηπεδούχοι αμύνονταν σωστά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 72′ είχαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρκ Φερνάντες για το 2-1, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ρόουζ και αντί για τα δίχτυα κατέληξε κόρνερ. όπως έγινε και στο 85′, σε νέα ευκαιρία του ίδιου παίκτη, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Κρέσπι (78′ Ριέρα), Μουνάφο (64′ Μπόρχα Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Ντέλετιτς, Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντες.

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Φραν Βέλεθ, Ρόουζ, Γκάμα, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Λάρσον, Ντιγκινί (69′ Ντουρμισάι).