Στα χέρια της ιταλικής αστυνομίας βρίσκεται ο αρχηγός των σέρβων χούλιγκαν οι οποίοι ευθύνονται για τα σοβαρά επεισόδια στη Γένοβα που οδήγησαν στη διακοπή του ματς Ιταλία Σερβία.

Ο Ιβαν Μπογντάνοβ «προδόθηκε» από το τατουάζ που έχει στον αριστερό του αντίχειρα (αφού το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με ειδική κουκούλα), με τον αριθμό «1389», έτος κατά το οποίο οι σέρβοι, είχαν συγκρουσθεί με τους οθωμανούς, στην μεγάλη μάχη του Κοσόβου.

O Mπογκντάνοβ είχε προσπαθήσει να κρυφτεί μέσα στην μηχανή ενός από τα πούλμαν που θα έπρεπε να μεταφέρουν τους χούλιγκαν στο Βελιγράδι. Όταν η αστυνομία τον εντόπισε, αρνήθηκε να παραδώσει διαβατήριο ή ταυτότητα, και άφησε να εννοηθεί ότι δεν μιλά καμία ξένη γλώσσα. Ο αρχηγός των χούλιγκαν, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βεβαίωσαν ότι παρουσιάζει μόνο μια ελαφρά θλάση στο αριστερό χέρι και στην συνέχεια οδηγήθηκε στις φυλακές του Μαράσσι.

Συνολικά, συνελήφθησαν 17 σέρβοι χούλιγκαν, τριάντα πέντε θα πρέπει να απολογηθούν στην ιταλική δικαιοσύνη, ενώ οι τραυματίες είναι δεκαέξι, μεταξύ των οποίων και δύο καραμπινιέροι.