Το ενδεχόμενο δημιουργίας τμήματος για θέσεις ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ» φέρονται να εξετάζουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το ραντεβού που είχε με αντιπροσωπεία οπαδών, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Εντ Γούντγουρντ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Independent», στο «στρατόπεδο» της Γιουνάιτεντ υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία τμήματος στο «Θέατρο των Ονείρων», που θα υπάρχουν όρθιοι οπαδοί.

Μέχρι πρότινος, οι Πρωταθλητές Αγγλίας ήταν αρνητικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θεωρώντας πως το γήπεδο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, ενώ επιπλέον, θα χρειαζόταν και μια νέα νομοθεσία που θα ανέτρεπε αυτή του 1989 περί της ανάγκης να υπάρχουν παντού θέσεις καθήμενων.

Έπειτα, όμως, από συνάντηση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, με αντιπροσωπεία οπαδών του συλλόγου, μπήκαν ιδέες στο μυαλό του προαναφερθέντα και δεν αποκλείεται να εξεταστεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο για δημιουργία τμήματος θέσεων ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ».

Πηγή: engladn365.gr