Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο ρεπό από την Μπαστιά και πετάχτηκε μέχρι τη χώρα μας, αφού είναι φανερό πως το διάστημα που πέρασε στον Ολυμπιακό δέθηκε με την ομάδα.

Ο κορσικανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο Olympiacos TV κι έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Την επιστροφή του στου Ρέντη και τα συναισθήματά του:

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Επιστρέφω στο Ρέντη, καθώς έχω τρεις ημέρες ρεπό από την Μπαστιά. Έχω την ευκαιρία να δω φίλους, να δω μέρη γνωστά σε εμένα, το παλιό μου κλαμπ. Μου είναι πολύ ευχάριστο αυτό, αφού εδώ και κάποιο διάστημα δεν είχα την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και το Ρέντη.

Τα φετινά ματς του Ολυμπιακού:

«Φυσικά παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Μέσω ίντερνετ βλέπω τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος ενώ μέσω της γαλλικής τηλεόρασης είχα την ευκαιρία να δω και τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Το μήνυμά του για τον κόσμο των Πειραιωτών:

«Να συνεχίσουν όπως κάνουν πάντα, να είναι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Να την πιστεύουν και να την αγαπούν. Να χαίρονται στις νίκες και να πανηγυρίζουν μαζί με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, όπως το έκαναν, λόγου χάρη, στην Άντερλεχτ. Η εικόνα που είδα, με την ομάδα νικήτρια και τον κόσμο χαρούμενο, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ».

Πηγή: Sport-fm.gr