Τα εύσημα στους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή και κατάφεραν να οδηγήσουν την Τσέλσι στη νίκη, έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας παράλληλα πως οι κινήσεις του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ένα ρίσκο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μεγαλώσει.

Οι «μπλε» τα… χρειάστηκαν μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και τελικά πήραν τη νίκη κόντρα στη Νόριτς με την «ψυχή στο στόμα».

Αζάρ και Γουίλιαν μπήκαν στο παιχνίδι και άλλαξαν ριζικά την εικόνα της Τσέλσι, ενώ με δικά τους γκολ, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το «Κάροου Ρόουντ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους δύο παίκτες και αφού πρώτα τους έδωσε τα εύσημα για την προσπάθειά τους, στη συνέχεια τόνισε πως και οι δύο επιλογές ήταν για εκείνον ένα ρίσκο.

«Μπήκαν μέσα και άλλαξαν το παιχνίδι, ο προπονητής τα πήγε καλά. Εάν έμπαιναν και τα πήγαιναν χειρότερα, θα ήταν μια πολύ κακή επιλογή από τον προπονητή. Είναι δική τους ευθύνη», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

«Η κατάσταση έγινε δύσκολη μετά το 1-1. Ξέραμε ότι η ισοπαλία θα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά πιστεύω πως η ομάδα, μαζί με τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την πίεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε ρισκάρει περισσότερο για να δούμε αν η Νόριτς θα μπορούσε να αντιδράσει», τόνισε στη συνέχεια ο Μουρίνιο.

Πηγή: england365.gr