Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις τελευταίες ενισχύσεις, με δύο ή και τρεις παίκτες.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν εξασφάλιζε βίζα και αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Ο 20χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί πάντως κάποιο διάστημα για να υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, καθώς είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Για τον Παναθηναϊκό παραμένουν ανοικτές οι υποθέσεις των Μαχαμαντού Ντιαρά (όσο δεν βρίσκει πρόταση και εφόσον είναι υγιής, αλλά και δεχτεί να πληρώνεται ανά συμμετοχή) και Ντάνιελ Πράνιτς (υπό τον όρο πως θα λύσει τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ), ωστόσο υπάρχει και μία ακόμη λύση κεντρικού χαφ που εξετάζεται. Στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο πως το θέμα μπορεί να προχωρήσει ειδικά αν πωληθεί-τελικά-ο Χάρης Μαυρίας.

Ναι μεν, αλλά…

Η Σάντερλαντ επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε εκ νέου-σε προφορικό επίπεδο όμως-το ενδιαφέρον της για τον Χάρη Μαυρία. Οι «πράσινοι» θα συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη μόνο με την πρόταση που είχε κατατεθεί αρχικά, ήτοι 3 εκατ. ευρώ, κι ασφαλώς δεν τίθεται καν θέμα δανεισμού του 19χρονου εξτρέμ.

Προλαβαίνει ο «Σίφο», επιστρέφει ο Ζέκα

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι πιθανότατα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός έκανε χθες θεραπεία μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στους προσαγωγούς, το ίδιο θα κάνει και σήμερα (παρότι οι υπόλοιποι έχουν ρεπό) κι εκτιμάται πως το αργότερο ως την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις. Ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Ζέκα, καθώς το αιμάτωμα στο μάτι του έχει υποχωρήσει και απομένει μία εξέταση από οφθαλμίατρο για να πάρει το πράσινο φως. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος (μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής) ο Χάρης Μαυρίας.

Πηγή: sport-fm.gr