«Με βάση την απόφασή της UEFA η Επιτροπή Αδειοδότησης δεν έκανε σωστά τη δουλειά της», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Γιώργος Σαρρής αναφορικά με το θέμα των αδειών των Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επεσήμανε ότι δεν προβλέπεται κάποια διαδικασία ανάκλησης των αδειών και πως η μόνη παρέμβαση της ομοσπονδίας στο θέμα περιορίζεται στο να ορίσει άλλα μέλη την επόμενη φορά στην Επιτροπή Αδειοδότησης.

Ο Γιώργος Σαρρής –στη συνέχεια- επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει συζητήσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για τη χρήση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές ομάδες.

«Θα ήταν ευχής έργον», σχολίασε αλλά επεσήμανε ότι τα οικονομικά της ομοσπονδίας είναι περιορισμένα.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την απόφαση να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι. Ήταν μια παράληψη της ομοσπονδίας η οποία δεν εξήγησε την διαδικασία σε αυτές τις έκτακτες συνελεύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία ελήφθησαν αποφάσεις για τις Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου.

«Εμείς δεν θέλαμε να υπάρχει υπόνοια εκδικητικής δράσης. Δεν θέλαμε και από την άλλη να υπάρχει ατιμωρησία», ανέφερε.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γ.Σαρρή στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Για την πληροφορία ενδιαφέροντος για την Παιανία

«Η εξεύρεση ενός προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές δεν είναι ένα θέμα καινούργιο. Μας έχουν πει ότι θα φύγουμε από τον Άγιο Κοσμά και εμείς αναζητούμε λύση. Στο πλαίσιο αυτό κάναμε μια επαφή για το κατά πόσο να μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε την Παιανία. Είναι πολύ καλό κέντρο και θα είναι ευχής έργον να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Θα ήταν ευχής έργον να μπορούσαμε να ανταποκριθούμε γιατί ξέρετε πως και τα οικονομικά της ομοσπονδίας δεν είναι τόσο καλά.

Μπορούμε να μιλάμε για μια ενοικίαση που θα αποβλέπει σε αγορά από την ομοσπονδία. Μέσα στο καλοκαίρι θα μιλήσουμε για να δούμε ποιο είναι το τίμημα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σαν ομοσπονδία. Θα το δούμε όμως, γιατί είναι για το καλό όλων των Εθνικών ομάδων».

Για το πότε θα σταματήσουν οι προπονήσεις της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά
«Μας έχουν πει πως θα μας ειδοποιήσουν έναν χρόνο πριν. Δεν μας έχουνε πει κάτι. Είχαμε συναντηθεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη και μας είχαν πει ότι θα μας έδιναν χώρο για να κατασκευάσουμε ένα αθλητικό κέντρο με τη βοήθεια κάποιων κονδυλίων που προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις».

Για το δάνειο
«Δεν είναι δάνειο για την ομοσπονδία. Ούτε ότι επιχορηγούμαστε από την Πολιτεία. Από το 2004 δεν έχουμε λάβει επιχορηγήσεις. Οι Ενώσεις είναι αυτές που επιχορηγούνται. Πέρσι ήταν να λάβουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ και πήραμε 2,5 με μια έκτακτη επιχορήγηση. Φέτος δεν έχουμε πάρει τίποτα»

Για την ανανέωση συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος

«Τον Αύγουστο θα μας απαντήσει. Για το θέμα δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Δεν θα πιέσουμε τον κ.Σάντος. Του καταθέσαμε την πρόταση μας και ευελπιστούμε… Είμαστε αισιόδοξοι αλλά εκείνος θα απαντήσει».

Πηγή: sport-fm.gr