Ο Κεστούτις Κεμζούρα συνεχίζει την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, ωστόσο προχωράει και τα θέματα του ρόστερ. Ο Λιθουανός στη συνάντηση που είχε με τους Αγγελόπουλους συμφώνησε να αποκτηθούν δύο παίκτες. Ο ένας ενδεχομένως και να έχει βρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός σέντερ βλέπει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά και δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Πέρυσι αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα των Τζαζ, τους Salt Lake City Stars έχοντας 20.1 πόντους και 11.2 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια συνολικά. Στην αρχή του 2019 ωστόσο τραυματίστηκε στον ώμο, αποδεσμεύτηκε κι έκτοτε δεν βρήκε συμβόλαιο.

Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Τζαζ στο Summer League, αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει. Επίσης το όνομά του υπήρξε στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Λέικερς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πρόκειται για παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις του Λιθουανού τεχνικού αφού παίζει καλά το pick ‘n’ roll.

Ο Ριντ αρέσει αρκετά στον Κεμζούρα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός αφού έχουν προταθεί αρκετοί ψηλοί. Σίγουρα πάντως τον έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr