Την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα θέλουν να «κλειδώσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται οι παίκτες του Πανιωνίου, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Μενδρινός.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε για την ανανέωσή της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και για το ρόλο του στα αποδυτήρια του συλλόγου, αφού είναι από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μενδρινός:

Για το τι αλλάζει στο ρόστερ:

«Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τόσο από άποψη διοίκησης όσο και άποψης ποδοσφαιριστών. Κάποιοι παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα. Εγώ ανανέωσα. Πολλά πιτσιρίκια έχουν έρθει από την Β’ Εθνική και όπως μου λένε από τη διοίκηση θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Είμαστε σε κατάσταση προσαρμογής».

Για το πως είναι να τον βλέπουν ως… μεγάλο:

«Μου ήρθε λίγο ξαφνικό. Γιατί εδώ και χρόνια ήμουν ταλέντο. Ωστόσο, οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες, αλλά ευτυχώς έχω προσαρμοστεί σε αυτό το ρολό. Έχω πολλά να πω στα νέα παιδιά και να τα βοηθήσω να βαδίσουν στο σωστό δρόμο. Πάντα πρέπει να κυνηγάς κάτι είτε είσαι μεγάλος είτε είσαι πιτσιρικάς. Για εμάς που είμαστε πιο μεγάλοι θέλουμε να έχουμε την αγωνιστική εικόνα που έχουμε τα τελευταία χρόνια».

Για τις ευθύνες του που είναι μεγαλύτερες σε σχέση με πέρυσι:

«Δεν με βαραίνουν οι ευθύνες. Είναι κάτι μου αρέσει και όχι κάτι που με αγχώνει».

Για τον στόχο που πρέπει να έχουν οι «κυανέρυθροι» στο νέο πρωτάθλημα:

«Η παραμονή πρέπει να είναι ο βασικός στόχος μας, όπως και πέρυσι. Η περσινή χρονιά ήταν λίγο μπερδεμένη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά η πορεία στην συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε μεγάλη “κοιλιά” πιο μετά. Εν τέλει σωθήκαμε σχετικά άνετα».

Για το γεγονός πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Πανιώνιο:

«Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στον Πανιώνιο είναι πολύ καλό και έχω προσαρμοστεί σε αυτό. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Αθήνα και να είμαι δίπλα στα οικογένειά μου, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκα σε πολλές ομάδες της επαρχίας».

Για τους προσωπικούς στόχους:

«Ο προσωπικός στόχος που έχω είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Εθνική».

Για το γεγονός πως πολλά νέα παιδιά πήραν ευκαιρίες πέρυσι:

«Είναι μια περίοδος ύφεσης. Μερικά παιδιά σε άλλες εποχές δεν θα ήταν καν στα ρόστερ των ομάδων. Ωστόσο, με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες ομάδες πλέον παίζουν βασικά και μερικά από αυτά πήραν και μεγάλες μεταγραφές. Υπάρχουν προβλήματα βιοποριστικά σε πολλές ομάδες. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο τόσο εμείς όσο και οι σύλλογοι για να το αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr