Των μπλαουγκράνα τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Δεν το λέει έτσι ακριβώς η παροιμία, αλλά έτσι ενεργεί η Μπαρτσελόνα.

Μετά την ανακοίνωση πως ο Βίκτορ Βαλντές θα μείνει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τη συμφωνία με τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (για να μετακινηθεί από τη μεθεπόμενη σεζόν στη Βαρκελώνη) οι πρωταθλητές Ισπανίας έμοιαζαν καλυμμένοι για την επόμενη διετία στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Επειδή ωστόσο κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Μονακό να επανέλθει για τον Βαλντές (κι επειδή αλλιώς είναι να τον δώσει τώρα έναντι ενός αντιτίμου και αλλιώς να τον χάσει τσάμπα του χρόνου) η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει τα… κονέ της και με τον Πέπε Ρέινα.

Παρά τις δηλώσεις λοιπόν ότι θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ, ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία με τους Καταλανούς. Και με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ παρουσιάζεται μια ανάσα από τον Σιμόν Μινιολέ, μπορεί ευκολότερα να συζητήσει την παραχώρησή του. Σε καμία περίπτωση ωστόσο για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ, με τα οποία τον κοστολογεί και τα οποία θα πρέπει να διαθέσει η Μπαρτσελόνα αν τελικά κινηθεί για την απόκτησή του.

Πηγή: Sport-fm.gr