Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους φίλους του Ολυμπιακού ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» παράλληλα εξύμνησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αρχικά με δηλώσεις του στη «StadioMetro» είπε: «Είναι ωραίο να σου φέρονται όμορφα και ο κύριος Μαρινάκης μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένας νέος άνθρωπος στο τιμόνι του συλλόγου, με όραμα και όρεξη να πετύχει σημαντικά πράγματα. Αυτή η αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό αποτελεί τεράστια στήριξη για τον σύλλογο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού. «Είναι μοναδικός, φανταστικός, τέλειος. Να τα δίνουμε όλα για να κερδίζουμε και να γευτούμε την επιτυχία όλοι μαζί. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας τόνισε: «Είμαι πολύ κοντά στους μικρότερους, προσπαθώ να τους βοηθήσω όσο μπορώ».

Όσον αφορά στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως ο ίδιος αισθάνεται, σημείωσε: «Από την πρώτη μέρα με πλησίασαν οι παίκτες και ένιωσα ότι είμαι καιρό στην ομάδα. Ο κόσμος με πλησιάζει στον δρόμο και μου λένε τι ωραία μπάλα παίζω και αυτό με ευχαριστεί πολύ. Τον Ριέρα τον ξέρω από την Μαγιόρκα. Με τους Φουστέρ και Βαλβέρδε είχαμε συνεργαστεί στην Βιγιαρεάλ. Όσον αφορά τους Ραούλ Μπράβο και Ουρτάδο, τους ξέρω καλά από τότε που παίζαμε αντίπαλοι στο Ισπανικό πρωτάθλημα».

Τέλος, είπε λίγα λόγια για την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως μαθαίνει και ελληνικά. «Ναι μαθαίνω ελληνικά ήδη έχω αρχίσει να μιλάω τις πρώτες λέξεις. Όσο για την οικογένειά μου, είμαστε ευτυχισμένοι και εύχομαι να έχουμε την υγεία μας».

Πηγή: gazzetta.gr