Ακόμη σοκαρισμένος είναι ο Σταμάτης Καρράς μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα που έσκασε στο χέρι του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη το συμβάν, ενώ εξέφρασε και την απορία γιατί ο διαιτητής ξεκίνησε το παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρράς στο «MEGA»

Σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι τώρα Σταμάτη;

«Εχω πάθει μεγάλο σοκ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έπαθα αυτό σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα-να πάω να παίξω ποδόσφαιρο και να φύγω με καμένο χέρι, από έναν εξωαγωνιστικό παράγοντα. Είδα το χέρι μου μες στα αίματα και δεν άντεχα, τρελάθηκα εκείνη τη στιγμή και φοβήθηκα για τα χειρότερα».

Πώς ένιωσες τη στιγμή του περιστατικού;

«Ένιωσα ένα πολύ μεγάλο κάψιμο-με έκαιγε πάρα πολύ το χέρι μου και είδα και πολύ αίμα να τρέχει».

Πώς ακριβώς συνέβη;

«Έκανα ζέσταμα με τους συμπαίκτες μου, όταν κάποια στιγμή πήγα να πιάσω την μπάλα και όταν έσκυψα είδα μπροστά μου ένα αντικείμενο. Δεν κατάλαβα στην αρχή ότι ήταν κροτίδα, αλλά όταν το αντιλήφθηκα φοβήθηκα ότι θα έσκαγε στο πρόσωπό μου, πήγα να τη διώξω και έσκασε στο χέρι μου».

Τι σου είπαν οι γιατροί;

«Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο του Βόλου για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά μου είπαν να ανέβω Θεσσαλονίκη για να με δει ειδικός πλαστικός χειρουργός για κάποια ειδικά θέματα».

Πώς θα μπεις ξανά στο γήπεδο μετά το ψυχολογικό σοκ που υπέστης;

«Είναι ντροπή να ξεκινά ένα παιχνίδι μετά από αυτό το συμβάν. Πώς το έκανε αυτό ο διαιτητής, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν θα συνέβαινε σε καμία άλλη χώρα. Αναμφισβήτητα θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο γιατί είναι ένα άθλημα που αγαπάω, αλλά τώρα είμαι σοκαρισμένος και τρέμει η φωνή μου που σας μιλάω. Βλέπω τη σκηνή του τραυματισμού μου συνεχώς μπροστά μου. Και είναι πολύ δύσκολο και για τους συμπαίκτες μου που έζησαν αυτήν την εμπειρία και είδαν το χέρι μου σ’ αυτήν την άθλια κατάσταση. Πώς να παίξουν μετά και με τι ψυχικά αποθέματα;».

Πηγή: Sport-fm.gr