Ζημίες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε για δεύτερη συνεχή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα όμως τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι, Μανσούρ, ο οποίος αγόρασε τον σύλλογο το 2008.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο ισολογισμό του συλλόγου, οι ζημιές μέχρι τις 31 Μαΐου είχαν φτάσει τις 121 εκατ. λίρες από τα 92,5 εκατ. της περσινής σεζόν, ενώ το ύψος των μισθών στην εταιρεία έφταναν τις 133,4 εκατ. λίρες.

«Η πρόκληση για εμένα και το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Σίτι είναι να κάνουμε την ομάδα επιτυχημένη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά χωρίς να αλλοιώσουμε τα χαρακτηριστικά του συλλόγου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεΐχης σε μια από τις τελευταίες του ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της Σίτι, υπονοώντας πως θα συνεχίσει να ξοδεύει για να οδηγήσει το σύλλογο στην κορυφή.

Παρόλα αυτά, οι μέχρι στιγμής προσπάθειές του έχουν φέρει ελάχιστο αποτέλεσμα, αφού ούτε είδε τη Σίτι να παίρνει μια θέση στο Champions League της φετινής σεζόν, αλλά ούτε και κάποιον τίτλο, που θα έβαζε τέλος στην «ξηρασία» 34 ολόκληρων χρόνων.