Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το πλάνο των Γόντικα και Φρέιτας, αναμένεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου να έχει τελειώσει τις μεταγραφές στόπερ και δεξιού εξτρέμ.

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται πολύ… πράσινη καθώς την Παρασκευή 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού για εξετάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν να είναι στις 5 του μηνός.

Στην πρώτη του τριφυλλιού δεν αναμένονται νέα πρόσωπα κάτι που θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερα του Ιουλίου. Σύμφωνα με το πλάνο του Δημήτρη Γόντικα και του Κάρλος Φρέιτας, μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές του στόπερ και του δεξιού εξτρέμ.

Σίγουρα, έχει χαθεί χρόνος αλλά αναμένονται δυναμικές κινήσεις. Πάντως, στην Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από 17 μέχρι 27 Ιουλίου, υπολογίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει ολοκληρώσει τις βασικές προσθήκες στο ρόστερ του. Οπως είναι εύκολα κατανοητό, τις επόμενες δύο εβδομάδες οι πράσινοι θα έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον κεντρικό αμυντικό όσο και με τον αντι-Σαλπιγγίδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Κάρλος Φρέιτας βρίσκεται από χθες στην πατρίδα του ώστε να διευθετήσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Πολλά ήταν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την Τζένοα και το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Φαμπρίτσιο Πρετσιόζι μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον διεθνή πορτιέρο τονίζοντας πως οι Γενοβέζοι έχουν άλλα πλάνα αλλά δεν αποκλείουν να ασχοληθούν μαζί του: «Ξέρω τι έχει γραφτεί στις εφημερίδες. Τον γνωρίζουμε τον παίκτη.

Ο Τζόρβας είναι ένας γνωστός τερματοφύλακας, που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και παίζει βασικός στην ομάδα του. Προφανώς είναι καλός και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά τώρα η Τζένοα έχει άλλα πλάνα. Ισως αν δεν προχωρήσουμε με αυτά, να κοιτάξουμε την περίπτωση του. Επαναλαμβάνω αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Τζόρβα. Βέβαια δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον. Αλλωστε κάθε καλός παίκτης μας ενδιαφέρει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο όμως».

Πηγή: Gazzetta.gr