Ξεκίνησε το περασμένο πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα, αφού η ομάδα είχε αλλάξει πολύ. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά η διοίκηση τον στήριξε. Τελικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να οδηγήσει τη Μίλαν στην 3η θέση του Καμπιονάτο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι, όμως και τη δική του παραμονή στην ομάδα, αφού δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων χαρακτηρίζουν το μέλλον του στους «ροσονέρι», αβέβαιο.

Ήδη ο Αλέγκρι έχει δεχτεί κρούση από τη διοίκηση της Ρόμα, οι άνθρωποι της οποίας τον θεωρούν ως τον ιδανικότερο να «ξαναχτίσει» μια ισχυρή ομάδα. Ο ίδιος, όμως, έχει τονίσει πως πρόθεσή του είναι να περιμένει τις αποφάσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Αντριάνο Γκαλιάνι, προτού δώσει οποιαδήποτε απάντηση.

Η αναμονή του Αλέγκρι, πάντως, πλησιάζει στο τέλος της, όπως αποκάλυψε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν.

«Μίλησα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το θέμα του προπονητή. Αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί, αν και γνωρίζω τις προθέσεις του. Ο πρόεδρος βρίσκεται στη Σαρδηνία αυτή τη στιγμή, αλλά επιστρέφει την Πέμπτη στο Μιλάνο και αυτό δρομολογεί τις εξελίξεις.

Πιστεύω πως το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθούμε εκ νέου και θα αποφασίσουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Αμέσως μετά θα ενημερωθεί ο Αλέγκρι και στη συνέχεια τα Μέσα Ενημέρωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαλιάνι.

Να σημειωθεί πως ο Αλέγκρι έχει πάρει διορία από τη διοίκηση της Ρόμα μέχρι το βράδυ της Πέμπτης για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Κάτι που σημαίνει πως… ρισκάρει να μείνει άνεργος, αν οι ισχυροί άντρες της Μίλαν καθυστερήσουν να συναντηθούν και να αποφασίσουν για το θέμα του προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr