Η πρώτη πραγματική δοκιμασία του πρωταθλητή έρχεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη του νίκη, την ώρα που ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το νεοφώτιστο Βόλο. Στο άλλο ματς του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Super League 1 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα όπου και δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα με τον Αμπελ Φερέιρα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Βαρέλα οι οποίοι έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα αφού μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο για τον Ισπανό χαφ Μπαένα, τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό του. Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα έχοντας πετύχει μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, ενώ έφυγαν και με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην αποστολή θα βρίσκονται τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας οι Κουτρουμπής και Στάικος, παραμένει νοκ άουτ ο Φερέιρα. Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Κρήτη με στόχο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς. Τα «καναρίνια» μετράνε δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς και καταλαβαίνει κανείς πως μια τρίτη ήττα θα φέρει γκρίνια στην ομάδα. Δύο τα νέα πρόσωπα για τους φιλοξενούμενους με τους Σιέστεντ και  Αριγίμπι να κάνουν ντεμπούτο.

Τέλος, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έχοντας και στην άκρη του μυαλού του το ματς με την Τότεναμ, φιλοξενεί τον Βόλο. Οι Πειραιώτες θέλουν να καθαρίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το ματς με τους νεοφώτιστους κάνοντας παράλληλα και συντήριση δυνάμεων. Αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς με τους Σουντανί και Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν θέση βασικού. Ο Βόλος που μετράει το απόλυτο με δύο νίκες, ταξίδεψε χωρίς τον Μπασόνγκ και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (14/9)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (19:00 ΕΡΤsports)
ΟΦΗ – Παναιτωλικός (19:15, NS2)
Ολυμπιακός – Βόλος (21:30, NS1)

Πηγή: gazzetta.gr