Δηλώσεις σε βελγικά Μέσα έκανε ο μάνατζερ του Σπύρου Φουρλάνου, Πασχάλης Τουντούρης, που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Μπριζ, προσθέτοντας πως θα πρέπει να δώσει τα τροφεία στον ΠΑΟ για τον νεαρό.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται ένα βήμα από την μετακόμισή του στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ με τον μάνατζερ του νεαρού παίκτη, Πασχάλη Τουντούρη, να δηλώνει σε Μέσα της Κάτω Χώρας πως το θέμα έχει σχεδόν τελειώσει και πως για την μεταγραφή αυτή, ο Παναθηναϊκός θα πάρει 300.000-350.000€ για τα τροφεία (ανατροφή) του παίκτη.

«Η Κλαμπ Μπριζ είναι στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες που θα ήθελε να συνεχίσει. Η ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον αρκετό καιρό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Δεν είναι ακόμα 23 ετών και με τους κανόνες της FIFA θα πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό ανάμεσα στις 300.000 – 350.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του μάνατζερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.