Στην Κίνα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος προ ημερών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας. Τα Μέσα της Κίνας υποδέχθηκαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη, νέο τεχνικό της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Ο «Δράκος» δήλωσε κατά την άφιξή του έτοιμος να δουλέψει σκληρά, ζήτησε υπομονή και τόνισε πως η ομάδα μπορεί να φτάσει σε τοπ επίπεδο.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμά σας. Βλέπω ότι τόσο εσείς όσο κι εγώ αγαπάμε το μπάσκετ. Κι αυτός είναι ο λόγος που κι εσείς κι εγώ βρισκόμαστε εδώ. Γνωρίζω την κινεζική ομάδα, είναι μια ομάδα που πάντα διαθέτει ταλέντο και βελτιώνεται. Θυμάμαι την ομάδα που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς που διοργανώσατε εσείς στο Πεκίνο. Πάντα ήταν ενδιαφέρον να βλέπω την Κίνα στο υψηλότερο επίπεδο», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Αν οι παίκτες έχουν την υπομονή να δουλέψουν σκληρά και αν έχουν την υπομονή να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού… Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο και νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε κάτι ιδιαίτερο με την εθνική ομάδα της Κίνας».

Πηγή: Sport-fm.gr