Οι αντιδράσεις των φίλων της Ντόρτμουντ για την μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν; Έντονες. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί υψώνουν «ασπίδα προστασίας» στον Γερμανό άσο. Μεγάλη μερίδα οπαδών της Ντόρτμουντ νιώθει προδομένη, που ο «αγαπημένος» της Μάριο Γκέτσε θα ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι.

Έτσι σε μια προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα, να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα και να μην «καταδικαστεί» ο Γκέτσε μέχρι το τέλος της σεζόν, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία υπερασπίζονται τον διεθνή άσο και ζητούν από τον κόσμο… να μην τον πυροβολεί για την απόφασή του να μεταγραφεί στους Βαυαρούς.

Η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ:

«Ο γερμανός διεθνής Μάριο Γκέτσε και ο μάνατζέρ του, Φόλκερ Στρουτ, ενημέρωσαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν από λίγες ημέρες ότι ο Γκέτσε επιθυμεί να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης και να μετακινηθεί στην Μπάγερν Μονάχου την 1η Ιουλίου του 2013.

“Προφανώς και είμαστε υπερβολικά απογοητευμένοι, αλλά υπογραμμίζω ότι τόσο ο Μάριο, όσο κι ο ατζέντης του συμπεριφέρθηκαν σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου”, δήλωσε ο Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μαζί με τον προπονητή Γίργκεν Κλοπ, ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Τσορκ ζητάει από όλους τους φίλους της Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποστηρίξουν άνευ όρων τον Μάριο Γκέτσε, όπως θα έκαναν με οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Κανείς επίσημος εκπρόσωπος της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει επικοινωνήσει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ζήτημα μέχρι στιγμής».

Πηγή: Sport-fm.gr