Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ την περασμένη Κυριακή πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Εργοτέλη και εύχεται η ομάδα του να σημειώνει πολύ νωρίτερα κάποιο τέρμα.

Ο Κροάτης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παιχνίδια με Ρόζενμποργκ και ΠΑΟΚ. Ο Τσέζαρεκ ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του και τον κόσμο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Κροάτης επιθετικός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» μίλησε για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την Ευρώπη και το Πρωτάθλημα και φυσικά για το παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Τσέζαρεκ στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη και στο τέρμα που ο ίδιος πέτυχε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων:
«Όλη η ομάδα πάλεψε μέχρι τέλους, απλά έτυχε το γκολ να το βάλω εγώ. Μακάρι να παίζουμε κάθε βδομάδα… με τον Εργοτέλη!

Φυσικά, αυτή εξέλιξη δεν είναι σίγουρα κατάλληλη για καρδιακούς, αλλά για μένα και για τον Ρουίς (που σκόραρε στις καθυστερήσεις με την Αούστρια Βιέννης), αυτά τα δύο γκολ ήταν μοναδικά. Βέβαια, είναι καλύτερα να μη βάζουμε γκολ στις καθυστερήσεις αλλά νωρίτερα, όμως όταν αυτό συμβαίνει, είναι πολύ ωραίο».

Είχαμε σωστή νοοτροπία

«Η ομάδα πάλεψε σε όλο το παιχνίδι και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο κ. Κούπερ έχει περάσει σε μας τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το σωστό. Όταν οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες, αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήταν δύσκολη για εμάς η συνέχεια, γιατί θα κλείνονταν στην άμυνα. Είχαμε, όμως, τη σωστή νοοτροπία ως το τέλος και τελικά, πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ

«Η νίκη με τον Εργοτέλη ήταν πολύ σημαντική για την ηρεμία και την ψυχολογία μας, καθώς μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια. Το ματς στη Νορβηγία θα είναι δύσκολο. Κάθε χρόνο η Ρόζενμποργκ παίζει στην Ευρώπη, αλλά τελευταία δεν πάει πολύ καλά κι αυτό εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι όμως δυνατή ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες σκανδιναβικές. Εφόσον αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε όλα θα πάνε καλά.

Τον καλύτερο εαυτό μας με ΠΑΟΚ

Ο 28χρονος φορ μίλησε και για το ματς του Πρωταθλήματος στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (03/10, 20:30), σημειώνοντας:  «Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, θα τα δώσουμε όλα, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι».

Οι στόχοι

Τέλος, ο Κροάτης επιθετικός μίλησε γενικότερα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων και για τους αντιπάλους του Άρη:
«Νομίζω πως δεν πρέπει να φοβόμαστε καμία ομάδα, αλλά να τις σεβόμαστε όλες. Ο Άρης είναι ομάδα με κόσμο και γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε στόχους και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ μας, επομένως μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Πηγή: gazzetta.gr