Στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον αμυντικό της Σάλκε να αρέσει ιδιαίτερα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει αρχίσει, ήδη, τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί, το όνομα του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι εδώ και καιρό στο μπλοκάκι του Μαντσίνι, με τον Ιταλό προπονητή να εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές τους και να πιστεύει πως μπορεί να σταθεί στο ρόστερ της Σίτι.

Όπως αναφέρει η «Daily Star», οι πρωταθλητές Αγγλίας θα προσφέρουν 17 εκατομμύρια λίρες στη Σάλκε, με τις συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους να έχουν, ήδη, αρχίσει.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας αποκαλύπτει πως η συμφωνία δεν είναι μακριά, αφού η Σάλκε μένει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένη από τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Μαντσίνι έχει δείξει τη φετινή σεζόν πως θέλει να προβεί σε αλλαγές στα μετόπισθεν, με τον Τζόλεον Λέσκοτ να έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Ματέγια Νάστασιτς, ο οποίος βρίσκεται ελάχιστο χρόνο στο ρόστερ των «πολιτών» κι όμως έχει μετατραπεί σε βασικό κομμάτι της μηχανής του «Etihad». Μάλιστα, η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λέσκου από τους «πολίτες» ενδέχεται να φέρει τον Παπαδόπουλο ακόμη πιο κοντά στο αρχικό σχήμα.

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τη Σάλκε λήγει το 2016.

Πηγή: england365.gr