Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Εφές στο δεύτερο ματς των play offs της Euroleague και πάει στην Τουρκία έχοντας κάνει το 2-0 στη σειρά. Αυτό ωστόσο δε επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να εφησυχάσουν και να πανηγυρίσουν με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια.

Ο 23χρονος παίκτης των Πειραιωτών εξήγησε πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν στην Κωνσταντινούπολη ένα καλό παιχνίδι μπορούν να επιστρέψουν στην Αθήνα με την πρόκριση στο Final 4.

«Όλα τα παιδιά έκαναν καταπληκτική προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Σε τέτοια ματς μόνο έτσι κερδίζεις και προχωράς. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μία τέτοια εμφάνιση», είπε ο νεαρός φόργουορντ και πρόσθεσε για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας:

«Ο κόσμος έδωσε δυναμικό ‘παρών’ και τον ευχαριστούμε. Ήταν μεγάλη η στήριξή του και τους υποσχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι».

Όσο για τη συνέχεια; «Πάμε στην Τουρκία για να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε μία νίκη. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια».

Ο «Παπ» ρωτήθηκε και για τα άστοχα σουτ στο τέλος: «Στα τελευταία δύο σουτ ήμουν άστοχος, αλλά τα βάζουν τα άλλα παιδιά. Η ομάδα έχει απίστευτο ταλέντο και το σημαντικό είναι ότι υπάρχει πάντα κάποιος να σκοράρει».

Πηγή: sport-fm.gr