Από την αρχή της σεζόν τονίζει πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, θα τον απασχολήσει μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Βάλτερ Ματζάρι, όμως, φαίνεται πως έχει, ήδη, πάρει την απόφασή του και σύντομα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό αποκάλυψε ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης του ιταλικού Νότου, όπου έγινε σαφές πως οι σχέσεις του προπονητή με τη διοίκηση είναι πολύ καλύτερες από ότι ήταν πριν από λίγους μήνες.

Σε αυτό έχει συμβάλλει η στάση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος έχει σεβαστεί τις επιθυμίες του Ματζάρι και δεν τον έχει πιέσει προκειμένου να του απαντήσει αν προτίθεται να συνεχίσει στη Νάπολι το έργο του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ιταλού τεχνικού παίζει η δήλωση του προέδρου πως σκοπεύει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του προπονητή, καθώς και η αύξηση στις ετήσιες αποδοχές που του έχει προταθεί.

Ασφαλώς όλοι στην ομάδα περιμένουν το τέλος της χρονιάς, όταν και θα έχουν ξεκαθαρίσει οι υποχρεώσεις, αλλά και θα έχουν τεθεί οι στόχοι της επόμενης σεζόν, αλλά τα δεδομένα δείχνουν πως ο Βάλτερ Ματζάρι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Νάπολι και του χρόνου.

Πηγή: sport-fm.gr