Την αντίδραση της Γιουβέντους στην εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League, περιμένει ο Μαρτσέλο Λίπι.

Η «Γηραιά Κυρία» υποδέχεται την Τετάρτη τους Βαυαρούς στον επαναληπτικό του 2-0 του Μονάχου.

«Είδα μία εξαιρετική Μπάγερν στο πρώτο ματς. Ήταν καλά ισορροπημένοι, πλήρης και καταστροφικοί κατά διαστήματα. Δεν με εξέπληξε αυτό, επειδή πρόκειται για μία από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Πέρα από τις δυνατότητες της Μπάγερν, δεν είδαμε την πραγματική Γιουβέντους στο Μόναχο.

Οι ίδιο οι παίκτες το ξέρουν αυτό. Δεν ξέρω αν θα έχουμε ανατροπή, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η Γιουβέντους θα αποδείξει τον πραγματικό της εαυτό και η Μπάγερν θα είναι διαφορετική ομάδα από εκείνη που είδαμε».

Καταλήγοντας, ο Λίπι ανέφερε πως σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της πρώην ομάδα του θα παίξει η παρουσία του τιμωρημένου Αρτούρο Βιδάλ: «Ο Πολ Πογκμπά θα είναι χωρίς αμφιβολία έτοιμος να αντικαταστήσει τον Βιδάλ. Μου αρέσει, είναι ποιοτικός, έχει χαρακτήρα και ξέρει να μυρίζεται το γκολ».

Πηγή: sport-fm.gr