Στην αποκάλυψη πως η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη προχώρησε ο Γιάννης Εμανουηλίδης, μιλώντας στον ρωσικό Τύπο.

Ο μάνατζερ του διεθνούς μεσοεπιθετικού τόνισε πως ο πελάτης του είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με την Πάρμα και το καλοκαίρι θα εξετάσουν τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια τους.

«Αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον Νίνη, όπως η ιταλική Μίλαν, οι ρωσικές Σπαρτάκ και Λοκομοτίβ. Η αγοραστική του αξία δεν είναι μικρότερη των 10 εκατ. ευρώ. Αυτό, μάλιστα, θα αποτελέσει πρόβλημα στις πιθανές διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες», ανέφερε αρχικά ο κ. Εμανουηλίδης στο «Izvestiya» και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή ο Σωτήρης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Πάρμα. Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Ντοναντόνι και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Αλλά τι θα γίνει στο μέλλον θα το συζητήσουμε το καλοκαίρι».

Η Λοκομοτίβ φέρεται να ψάχνεται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και τον χειμώνα δεν μπόρεσε να κλείσει τους παίκτες που είχε στο στόχαστρό της. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άλεξ και δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον Χουράδο της Σάλκε.

Πηγή:sport-fm