Η ΑΕΚ έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα έναν δίαυλο με τη Ρόμα, με τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε να βγάζει κερδισμένες και τις δύο πλευρές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια, με τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος είναι πολύ κοντά να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, αφήνοντας πίσω του την ιταλική πρωτεύουσα.

Επίσης, οι «τζιαλορόσι» φέρονται να ενδιαφέρονται και για τον Βασίλη Μπάρκα, με τον 25χρονο διεθνή γκολκίπερ να αποτελεί έναν από τους στόχους του ιταλικού συλλόγου για τον άσσο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η κίνηση που έγινε για τη συγκεκριμένη θέση αφορά τον πορτιέρε της Μπέτις, Πάου Λόπες.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ρόμα προσφέρει στον σύλλογο της Σεβίλλης 18 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 24χρονο κίπερ. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται πιθανά ανταλλάγματα, αλλά σε αντίστοιχα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, γινόταν λόγος για κάτι τέτοιο. Μάλιστα, μέσα σε αυτά αναφερόταν το όνομα του Βέρντε, πιθανότατα ως μοχλός πίεσης στην Ένωση για να ενδώσει στα 2 εκατ. ευρώ που ζητούν οι Ρωμαίοι.

Και εάν για τον Μπάρκα στην ΑΕΚ είναι σίγουροι ότι θα έρθει και από αλλού πρόταση, η οποία πρέπει να «αγγίζει» τα 10 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει δεκτή, το να χαλάσει με έναν τέτοιο τρόπο το deal για τον Ιταλό εξτρέμ θα αποτελούσε μια αρκετά δυσάρεστη εξέλιξη. Όπως και να έχει και τα δύο θέματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα.