Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αναγεννημένης Λάτσιο. Η απόδοσή του δείχνει να ανεβαίνει διαρκώς και εκείνος μοιάζει να έχει βρει τη θέση που του ταιριάζει. Ο Ερνάνες μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, τονίζοντας πως στόχος του είναι να φτάσει μέχρι το τέλος.

«Όνειρό μου, αλλά και μεγάλος στόχος μου, είναι να… σηκώσω το Γιουρόπα Λιγκ. Θεωρώ πως η Λάτσιο έχει όλα όσα απαιτούνται για να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και έχουμε δείξει, με τη μέχρι τώρα πορεία μας, πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επόμενο αντίπαλο της Λάτσιο, τη Φενερμπαχτσέ, δείχνοντας αισιόδοξος. «Η τουρκική ομάδα είναι καλή και αυτό το γνωρίζουμε. Το γεγονός πως και οι δύο αγώνες θα γίνουν σε άδεια γήπεδα, λόγω τιμωρίας, ίσως αποτελέσει αβαντάζ για εμάς. Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε», ήταν η εκτίμηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας του στον ημιτελικό και τον τελικό. «Οι 3 αγγλικές ομάδες που συνεχίζουν είναι από τα φαβορί. Η Τσέλσι είναι η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Αν καταφέρουμε να τις αποφύγουμε στον ημιτελικό, θα ήταν καλό για εμάς. Αλλά, όταν φτάνεις τόσο ψηλά σε μια διοργάνωση, αυτό που σκέφτεσαι είναι το κύπελλο και όχι ο αντίπαλός σου. Αυτό το κύπελλο που θέλω τόσο πολύ να κατακτήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Ερνάνες.

Πηγή: sport-fm.gr