Ματς-πρόκληση χαρακτήρισε την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, ικανοποιώντας τις προσωπικές φιλοδοξίες των παικτών, αλλά και του κόσμου που νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα τους», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης.

«Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ο σεβασμός είναι δεδομένος. Αύριο θα παίξουμε σε μία έδρα που θα έχουμε δώδεκα αντιπάλους, αφού για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Είναι μία ωραία πρόκληση ο αυριανός αγώνα για ωραία εμφάνιση, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πάντα», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής. Μετά το τέλος της, ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικόντζι Ουντότζι, Λιονέλ Ρίος και Τάσος Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Πουλίντο, Καρέρα, Μπακασέτας, Ουντότζι, Ρίος, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Τσαμπούρης, Φρανκού, Ιβάνοφ, Λαμπρόπουλος, Ριμκεβίτσιους.

Πηγή: gazzetta.gr