Μπορεί ακόμη να μην έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γιουβέντους, καθώς ακόμη δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με την Τσέλσι, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League, αλλά ο Μαουρίτσιο Σάρι θεωρείται από τους οπαδούς των «μπιανκονέρι» ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Μαξ Αλέγκρι.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται να αρέσει στους τιφόζι της Γιούβε, ή έστω σε κάποια σημαντική μερίδα τους, καθώς ο 60χρονος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τη Νάπολι και δεν θα ήθελαν να τον δουν στον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, αλλά δεν τον θεωρούν και τον ιδανικό για να αναλάβει το πόστο.

Όπως και να έχει, στα social media έχει κάνει την εμφάνισή του το hashtag #Sarrioout, με το οποίο οι υποστηρικτές της Γιουβέντους εκφράζουν την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη πρόσληψη του Ναπολιτάνου κόουτς. Η Corriere dello Sport, μάλιστα, μάζεψε και μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις.

Δείτε μερικές από αυτές: