Ο Γιάννης Μιχαλήτσος διαπίστωσε πως θα έχει να λύσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ήτοι, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι Γιάννης Ζαραδούκας, Νούνο Κοέλιο, Ρούμπεν Πουλίδο και Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει ένα ερεθισμό στον τένοντα του δικεφάλου από τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο πορτογάλος χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτι που θα κάμει και στην προπόνηση της Πέμπτης, οπότε θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Παρασκευή.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον προσαγωγό και έκανε θεραπεία.

Τέλος, ο νεαρός διεθνής επιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικρό οίδημα στη γάμπα και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Ψυχογιός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Όσον αφορά τον Μάρκο Βελλίδη, καθημερινά «ανεβάζει» ρυθμούς και υπολογίζεται ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της άλλης, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστήριο και το απογευματινό προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας.

Πηγή: Sport-fm.gr