Μέρα εξελίξεων ήταν η Τετάρτη για τον Ατρόμητο, όσον αφορά την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας. Οι Περιστεριώτες έφεραν στην Ελλάδα και είχαν συνάντηση με τον Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος ήταν και ο πρώτος υποψήφιος για το «αστέρι» από την περασμένη εβδομάδα. Όμως, πλέον φαίνεται πως ο Γιάννης Αναστασίου που μπήκε στην διεκδίκηση της θέσης του προπονητή από το… παράθυρο, έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, που την Τετάρτη συναντήθηκε με τον Κρίστιανσεν από το ραντεβού με τον οποίο υπήρξε θετικό κλίμα και καλή εικόνα για την δουλειά του, είχε πολύωρη συνάντηση (σ.σ. οι πληροφορίες αναφέρουν τρίωρη) και με τον Γιάννη Αναστασίου όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων. Αμέσως ο Έλληνας τεχνικός πήρε περισσότερους πόντους και απέκτησε τον πρώτο λόγο για να είναι ο επόμενος προπονητής του Ατρόμητου!

Στα συν του Έλληνα τεχνικού, εκτός από την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και το αρκετά προσιτό κασέ για τα δεδομένα του Ατρόμητου, είναι και η δυνατότητα που έχει ο πρώην προπονητής των Παναθηναϊκού, Ρόντα, Κορτράικ και Ομόνοιας να εξελίσσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή φαντάζει το πρώτο φαβορί για τον πάγκο του «αστεριού», παίζει και η παρουσία του Στιβ Ρούτερ στο πλευρό του.

Ο Άγγλος γυμναστής, θεωρείται μετρ της τακτικής στην Αγγλία και είναι ένας άνθρωπος που στο Περιστέρι είναι σίγουροι πως μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως ο Γιάννης Αναστασίου πλέον είναι το πρώτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ατρόμητου κι οριστική εξέλιξη αναμένεται να έχουμε το αργότερο ως το Σάββατο!

Πηγή: gazzetta.gr