Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, παρομοίασε τη σχέση της Ίντερ με το Μουρίνιο με εκείνη ενός… συζύγου που απατάει τη γυναίκα του, θέλοντας να καυτηριάσει το γεγονός της φυγής του για τη Μαδρίτη!

Ο Μουρίνιο κατέκτησε το φετινό περσινό Champions League με την ομάδα της Ίντερ, αλλά μια μέρα μετά συζητούσε με τον πρόεδρος της Ρεάλ για πιθανή μετακίνησή του στους «μερένχες» κίνηση που αν μη τι άλλο είχε… στενοχωρήσει τον πρόεδρο της Μιλανέζικης ομάδας. Ο 65χρονος Μοράτι που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον Μουρίνιο τον χαρακτήρισε ως σύζυγο που… απατούσε την Ίντερ και έφυγε, από το παράθυρο! Πάντως ο Ιταλός επιχειρηματίας φρόντισε για άλλη μια φορά να εξάρει τις προπονητικές ικανότητες του Πορτογάλου τεχνικού.

«Ήταν σαν ένας σύζυγος που απατούσε τη γυναίκα. Επειδή όμως δεν είχε το θάρρος να το παραδεχτεί, έφυγε από το παράθυρο. Με ρωτάτε αν ο Μουρίνιο μοιάζει προπονητικά στον Χερέρα; Όχι γιατί το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τότε. Οι προπονητές πλέον είναι υπεύθυνοι και για άλλα πολλά θέματα εκτός από τη δουλειά στο γήπεδο, όπως είναι και οι μεταγραφές. Σε αυτό πάντως που ταιριάζουν είναι η σκληρή δουλειά. Ότι έχουν καταφέρει το πέτυχαν μέσω σκληρής δουλειάς».

Πηγή: gazzetta.gr