Ευχαριστημένος από τη νίκη με 2-1, αλλά δυσαρεστημένος από την αποβολή του Ιμπραΐμοβιτς, ήταν μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Βαλένθια ο Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας με 2-1 στο Μεστάγια επί της Βαλένθια. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και ταλαιπώρησε την άμυνα των Ισπανών.

Μετά τη λήξη του ματς ο Λαβέτσι παρουσιάστηκε στις κάμερες εμφανώς ικανοποιημένος. «Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος και… αμαυρώσαμε κάπως την εμφάνισή μας. Η δική μου απόδοση με άφησε ικανοποιημένο, αν και θα μπορούσα να είχα πετύχει ακόμα δύο γκολ, με τα οποία θα τελειώναμε το παιχνίδι. Πάντως ακόμα και έτσι, η ομάδα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να φτάσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Αυτό που δεν άρεσε, όμως, στον Λαβέτσι, ήταν η αποβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, την οποία χαρακτήρισε άδικη. «Νομίζω πως ο διαιτητής έκανε λάθος. Θα μπορούσε να του δείξει την κίτρινη κάρτα και όχι να τον αποβάλει. Η απόφαση αυτή ήταν υπερβολική», είπε με παράπονο.

Πάντως, μέχρι να αποχωρήσει από το ματς, ο Σουηδός βοήθησε πολύ την ομάδα, όπως σημειώνει ο Λαβέτσι. «Ουσιαστικά απασχολούσε όλη την άμυνα της Βαλένθια και έδινε την ευκαιρία στους υπόλοιπους να διεισδύουν. Πιστεύω πως αν έμενε στο παιχνίδι, θα είχαμε… καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Πηγή: sport-fm.gr