Τα δυνατά τους θα πρέπει να βάλουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ αν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο Top 16 της Euroleague. Οι Μοσχοβίτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό και όπως εξήγησε ο προπονητής της ομάδας, Ετόρε Μεσίνα, θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παρκέ ώστε να αντιμετωπίσουν μία δυνατή και πλήρη ομάδα.

«Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες στις Euroleague. Και θα είναι δύσκολα, ειδικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απουσία του τραυματία Βίκτορ Χριάπα. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προετοιμαστήκαμε πολύ προσεκτικά. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα με βάθος σε κάθε θέση οπότε πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο προκειμένου να νικήσουμε», δήλωσε ο κόουτς της «ομάδας του στρατού».

Από την πλευρά των παικτών της ΤΣΣΚΑ, ο Ζόραν Έρτσεγκ, σχολίασε: «Ο καθένας γνωρίζει την ιστορία του αντιπάλου μας. Κάθε παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερο. Έκαναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους, έχουν πολλούς νέους παίκτες, όμως και πάλι έχουν πολύ καλό σύστημα και προσπαθούν να πάρουν κάθε παιχνίδι. Και πάλι όμως νομίζω ότι εξαρτάται από εμάς. Αν εμείς είμαστε στα καλύτερα μας, μπορούμε να νικήσουμε και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα καλό ματς».

Πηγή: Sport-fm.gr